Op vrijdag 20 oktober organiseren we een excursie naar Kaasboerderij Remeker in Lunteren. Remeker wordt gemaakt van rauwe onbewerkte melk en volgens Gouds recept. De enige toevoegingen bij de bereiding zijn zuursel en biologisch lebstremsel. Ben je ook benieuwd naar het gehele proces? Ga dan met ons mee op excursie.
Rekemer kazen
Remeker heeft verschillende kazen. Hieronder alvast een eerste indruk. Bekijk de gehele website voor het proces en ga op 20 oktober mee.
REMEKER PRIL
2 tot 3 maanden gerijpt. Fluweelachtige structuur met verrukkelijke frisse botertonen.
REMEKER RYP
7 tot 8 maanden gerijpt. Volle rijpe smaak.
OLDE REMEKER
13 maanden gerijpt. Intense smaak, heerlijk romig, gecombineerd met eiwitkristallen.
REMEKER PRACHT
18 maanden gerijpt. Complex samenspel van smaken.
Programma
Praktische informatie
Postweg 110
6741 ML Lunteren
Er is een mogelijkheid om te parkeren.