Welkom

img-5758-1500px-usn.jpg

VVA Aristaeus: netwerk van jouw toekomst!

Welkom bij alumnivereniging VVA Aristaeus. Neem deel aan onze community! 

In Nederland bestaan maar weinig hogescholen met een eigen vereniging voor afgestudeerden en studenten. VVA Aristaeus is dé vereniging voor oud-studenten van Van Hall Larenstein. Ben je student en zit je in je 2e jaar, ook dan ben je welkom. Ons doel is om de warme herinneringen die je tijdens je studietijd hebt beleefd of nu tijdens je studietijd ervaart te verbinden met het professionele netwerk. VVA Aristaeus is een echte netwerkorganisatie. Het is dé plek voor verbinden, ontmoeten, kennis opdoen en ervaringen delen.

Struin lekker rond op deze website en ontdek wat VVA Aristaeus voor je kan betekenen en ook wat je zelf kunt toevoegen. Op deze website krijg je een globale indruk. Wanneer je lid bent profiteer je pas echt. Je hebt dan toegang tot de community van deze website, kun je deelnemen aan activiteiten, maak je kennis met ons netwerk en ontvang je de diverse bladen en nieuwsbrieven.

Lees meer


Sluit je aan bij onze community en bouw aan je netwerk!

We wensen je een goede tijd bij VVA Aristaeus (i.o),

Het team van VVA Aristaeus

Agendaoverzicht

Hieronder vind je een overzicht van evenementen die VVA Aristaeus en Van Hall Larenstein organiseren!

  • 15 oktober WaterCampus Business Café Watertechnoloog ontmoet Voedingstechnoloog’. Programma en aanmelding: Klik hier
  • September start VHL project: "Gezocht! Agrarische families die ondersteuning willen bij bedrijfsopvolging". Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

  • Diplomeringen Van Hall Larenstein. VVA Aristaeus feliciteert de kersverse lichting afgestudeerden van Van Hall Larenstein tijdens hun diploma-uitreiking in juli en komend najaar.

  • Oktober: speciale editie VVA A magazine in een extra grote oplage voor leden, afgestudeerden, studenten en bedrijven.
  • Alleen voor leden: e-Zine magazine ook op onze community te lezen en te downloaden. 👉 Log in en lees hier.Klik hier voor meer informatie over de activiteiten.